Warmtepompdroger.nl

Warmtepompdroger Black Friday

Zoek je ene nieuwe wasmachine of een nieuwe droger? Dan kun je het beste even wachten tot de vierde vrijdag van de maand november. Op die dag komen namelijk de beste aanbiedingen voor Black Friday online, waardoor je een goede deal kunt scoren. Op deze pagina vind je alles over het vinden van de beste wasdroger aanbieding tijdens Black Friday.
1

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

Laatste update: 22 mei 2024

1

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

Laatste update: 22 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Warmtepompdroger expert sinds 2017

Wat je moet weten

  • Ook in Nederland zijn er Black Friday deals te vinden.
  • Black Friday is op de vierde vrijdag van november.
  • Scoor een warmtepompdroger met kortingen tot 50%.
  • De beste warmtepompdroger black friday is de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

Black Friday: wat is dat?

Van origine is Black Friday een Amerikaanse feestdag die valt op de dag na Thanksgiving Day, dat wordt gevierd op de vierde donderdag in november.

Dit komt omdat de meeste Amerikanen ook de vrijdag na Thanksgiving vaak vrij hebben, waardoor ze dus extra veel tijd hebben om te gaan winkelen. Winkels proberen deze mensen te lokken met hoge kortingen.

Voorheen werden de Black Friday aanbiedingen alleen in de fysieke winkels aangeboden. Mensen stonden ’s ochtends vroeg al in de rij om hun kerstcadeau’s met korting te bemachtigen.

Op deze dag ziet het in fysieke winkels dus zwart van de mensen en daardoor wordt er vaak gedacht dat de benaming Zwarte Vrijdag daar vandaan komt. Er zijn nog verschillende andere theorieën over het ontstaan van de naam in omloop, het is dus nooit helemaal met zekerheid te zeggen wat de oorsprong is.

Tegenwoordig hoef je gelukkig niet meer naar Amerika en zelfs niet eens meer naar een fysieke winkel om de beste Black Friday deals te scoren. In Nederland zijn er veel deelnemende winkels, waarbij je je inkopen ook gewoon online kunt doen.

De kortingen zijn wat hoger dan de rest van het jaar, waardoor veel mensen bijvoorbeeld wachten met de aankoop van nieuwe kleine huishoudelijke apparatuur en witgoed. Als je een nieuwe droger nodig hebt, kan deze met de juiste Black Friday Deals tot wel 50% goedkoper zijn dan de adviesprijs. De meeste winkels bieden verschillende drogers aan, waardoor de kans groot is dat het model van jouw keuze erbij zit.

Dit zijn de beste Black Friday warmtepompdroger deals van 2024

Een nieuwe wasdroger koop je tijdens Black Friday, want dan zijn de kortingen het hoogste. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger of dat je je oog hebt laten vallen op die populaire wasdroger. Online worden er verschillende merken en modellen aangeboden, waardoor je altijd die wasdroger kunt vinden waar je naar op zoek bent. Dit zijn de beste Black Friday warmtepompdroger deals van 2024:

De belangrijkste eigenschappen van de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 8 kg en energieklasse A++. Daarnaast is de droogsnelheid: snel en maakt de machine voor 66 dB geluid.

Geld besparen door je warmtepompdroger tijdens Black Friday te kopen

Er zijn al warmtepompdrogers verkrijgbaar vanaf een bedrag van €500, maar er zijn ook drogers die rond de €1200 kosten. Met de hoge kortingen van Black Friday kun je erop rekenen dat je kortingen tot wel 50% kunt vinden.

De belangrijkste kostenpost waar je met een warmtepompdroger op bespaart is je energieverbruik. Een model met energielabel A kost je in tien jaar slechts iets meer dan €500 aan energiekosten, terwijl een gewone droger met energielabel B je tot wel €1600 aan energie kan kosten over dezelfde periode.

Hoe vind je de beste Black Friday acties voor warmtepompdrogers?

Het zal niet moeilijk zijn om de beste deals voor Black Friday te vinden, want de verschillende winkels zullen meer dan genoeg reclame maken. Als je zeker wil weten dat je altijd de beste deals kunt vinden, doe je er goed aan om deze pagina op te slaan. Hier vind je namelijk altijd de beste Black Friday deals voor warmtepompdrogers en deze worden ook bijgewerkt als er nieuwe deals te vinden zijn.

Waar let je op bij het kopen van een wasmachine tijdens Black Friday

Het is heel gemakkelijk om je tijdens Black Friday te laten verleiden door de prijs van een droger, maar het is belangrijk dat je ook op een aantal andere aspecten goed let:

Trommelinhoud

In een droger kun je vaak iets minder wasgoed kwijt dan in een wasmachine, dus het is belangrijk dat je bij de deals rekening houdt met de grootte van je huishouden. Een normale trommelinhoud zit rond de 7 kilogram, dit is voldoende voor een huishouden van 3 á 4 personen.

Energieverbruik

Met de laatste deals kun je veel geld besparen, maar als je droger niet energiezuinig is, kunnen de kosten alsnog oplopen. Bij een droger wordt het energieverbruik ingedeeld in de klassen A t/m G, waarbij A het meest zuinig is. Hiermee droog je ook kleine wasjes zonder schuldgevoel!

Gebruiksgemak

Met de hoge kortingen van Black Friday kun je voor een lagere prijs een warmtepompdroger kopen die veel meer functies heeft dan een warmtepompdroger die altijd al goedkoop is. Let dus eens op een zelfreinigende condensor en de verschillende droogprogramma’s.

Programmaduur

Warmtepompdrogers staan erom bekend dat het iets langer duurt voordat je wasgoed helemaal droog is. Er zijn een aantal merken die een warmtepompdroger op de markt hebben gebracht waarbij de tijd een beetje is ingehaald. Als je het echt heel vervelend vind om op je wasgoed te moeten wachten, dan kun je op zoek gaan naar deze modellen.