Warmtepompdroger.nl

Home - Review - Beko DH9532GA01 HygieneShield

Review Beko DH9532GA01 HygieneShield

De belangrijkste eigenschappen van de Beko DH9532GA01 HygieneShield warmtepompdroger zijn: het vulgewicht van 9 kg en energieklasse A+++. Daarnaast is de droogsnelheid: normaal en maakt de machine voor 64 dB geluid.
Voordelen Nadelen

Zuinige klasse A+++

Bespaart 1735 euro

Maakt weinig geluid

Droogt niet snel

Je hebt extra veel ruimte voor je beddengoed met de Beko DH9532GA01. De wasdroger heeft een vulgewicht van 9 kilogram, waarmee deze ruimer is dan vergelijkbare modellen. Behalve ruim is de warmtepompdroger energiezuinig. Je bespaart met energieklasse A+++ tot wel € 173,- per jaar op je energiekosten. Naast programma’s voor overhemden en jeans is er een hygiëneprogramma. Je gebruikt dit wanneer je een allergie hebt voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. De wasdroger is hiermee ook geschikt als je een baby hebt. Je droogt babykleertjes extra hygiënisch dankzij de aangepaste temperatuur. Om het vocht uit je was af te voeren, sluit je de droger aan op de waterafvoer. De plastic onderdelen van deze droger zijn deels gerecycled.
Let erop dat de meegeleverde condensafvoerslang (1,2 m) korter is dan een standaard afvoerslang. Indien de slang te kort is voor de afstand tot de waterafvoer, koop je er een slang bij.

Direct de laagste prijs

Specificaties

Functies

Afmetingen

Vergelijkbare machines