Warmtepompdroger.nl

Home - Review - Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

Review Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

Op zoek naar een nieuwe wasdroger? Misschien is deze Hoover warmtepompdroger wel de droger die je zoekt! De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S ontvangt een 7.8 als beoordeling, hij beschikt over verschillende voor- en nadelen die we in deze review uitgebreid zullen bespreken zodat jij een goed beeld krijgt van deze wasdroger.

De warmtepompdroger heeft 15 verschillende droogprogramma’s met opties speciaal voor je wollen trui, sportkleding of overhemden. Ook heeft de wasdroger een allergie en hygiëne programma voor wanneer je last hebt van pollen, dierenharen of huisstofmijt.

De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S droogt erg energiezuinig met energielabel A++, hij is geschikt voor een klein gezin en beschikt over een antikreuk-programma. Bovendien beschikt de wasdroger over de moderne Wi-Fi functie, waardoor hij op afstand bestuurbaar is vanaf je smartphone of tablet. Aan de andere kant is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de minpunten van de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S. Zo beschikt de droger niet over een stoomfunctie of een zelfreinigende condensor. Hij maakt best wat geluid en heeft slechts een reviewscore van en 7.8. Wat dit allemaal betekent voor het gebruiksgemak hebben we hieronder verder uitgelegd.

Overzicht van de review

Voordelen van de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

Dit zijn de voordelen van de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S:

Droogt erg energiezuinig

Doordat de wasdroger een warmtepompdroger is wordt de warme lucht uit de trommel hergebruikt. Dit samen met het A++ energielabel maakt dat de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S een erg energiezuinige wasdroger is. Hij verbruikt 236 kWh energie per jaar, wat 106,20 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 1465 euro.

Beschikt over een antikreuk-programma

Het antikreuk-programma van deze wasdroger zorgt ervoor dat de trommel na het programma einde op een laag tempo blijft draaien totdat je de machine uitschakelt. Zo blijft je kleding niet gekreukt in de trommel liggen. Dit is de perfecte oplossing voor als je nog niet thuis bent, maar wel graag wasgoed zonder kreuken wilt.

Bestuurbaar via Wi-Fi

Een erg fijne toevoeging aan deze wasdroger is de mogelijkheid om hem via Wi-Fi te besturen, waar je ook bent. Zo kun je het wasprogramma gewoon vanaf je smartphone of tablet uitkiezen en precies in de gaten houden hoelang het programma nog bezig is.

Geschikt voor een klein gezin

Het vulgewicht van de wasdroger geeft aan hoeveel wasgoed je in één keer in de trommel droogt.

Als je regelmatig kleine en grote ladingen was droogt is het verstandig om een vulgewicht van 8 kg te kiezen. Zo kun je het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer drogen. De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft een vulgewicht van 8 kg en is daarmee dus geschikt voor een klein gezin of een huishouden van 2 of 3 personen.

Nadelen van de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

Dit zijn de nadelen van de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S:

Lage reviewscore

Een belangrijk minpunt van deze wasdroger is dat hij in vergelijking tot andere wasdrogers een lage reviewscore heeft. Met een reviewscore van een 7.8 behoort de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S niet tot de best beoordeelde wasdrogers.

Heeft geen stoomfunctie

Een stoomfunctie is voordelig op verschillende vlakken. Zo zorgt deze functie voor minder strijkwerk en is het perfect om je kleding even mee op te frissen. De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft geen stoomfunctie, waardoor dit niet mogelijk is.

Onderhoud nodig door ontbrekende zelfreinigende condensor

Een zelfreinigende condensor spoelt meerdere keren automatisch schoon tijdens het drogen met het vocht uit je wasgoed zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Bij de Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S blijft onderhoud nodig omdat de wasdroger niet over een zelfreinigende condensor beschikt.

Luide wasdroger

Als je van plan bent om je nieuwe wasdroger dicht bij je slaap- of woonkamer te plaatsen is het verstandig om verder te zoeken naar een minder luide wasdroger. De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft namelijk een geluidsniveau van 67 decibel, waardoor hij tot de luide wasdrogers behoort. Je zult hem dus zeker horen en kunt hem beter op zolder of op een andere afgeschermde plek zetten.

Conclusie

Om de review mee af te sluiten hebben we hieronder de voor- en nadelen op een rij gezet.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigLage reviewscore (7.8)
Antikreuk-programmaGeen stoomfunctie
Heeft Wi-FiGeen zelfreinigende condensor
Geschikt voor een klein gezinLuide wasdroger

Direct de laagste prijs

Vergelijkbare warmtepompdrogers